> Celebracions

Celebracions
Crisol La Selva

L'Crisol La Selva és una opció perfecta per organitzar esdeveniments i celebracions de tota classe, ja que combina una gran gamma de serveis i instal·lacions amb un personal eficient i experimentat, i a més una ubicació excepcional.

L'entorn natural i històric de l'hotel crea l'ambient de relaxació i privacitat idoni per a casaments, comunions i altres celebracions, oferint a més una àmplia proposta d'allotjament.

La variada oferta de serveis de l'Crisol La Selva inclou equipament audiovisual, piscina exterior i un servei de restauració de reconeguda qualitat, basat en la dieta mediterrània.

Casaments

Situat a poca distància de la plaça major de la Selva del Camp i de les esglésies del centre, l'hotel posa a la teva disposició les seves completes instal·lacions per organitzar el casament que imagines. A més, l'Crisol La Selva compta amb excel·lents connexions per carretera que permeten arribar còmodament a Reus i Tarragona, així com a altres nuclis de la Costa Daurada.

Els salons de l'Crisol La Selva s'adapten a tu, amb múltiples opcions per disposar les taules al teu gust, amb una capacitat de fins a 160 persones.

Consulta els nostres menús per a casaments aquí.

Comunions

Els més petits de la família tindran una celebració molt especial a l'Crisol La Selva, gaudint dels seus espais a l'aire lliure i dels exquisits menús, que inclouen plats originals i creatius adaptats al paladar de petits i grans.

Consulta els nostres menús especials aquí.